torstaina, heinäkuuta 28, 2005

Verta pakkiin!

Mikä ihme pallopelien työpaikkasarjoissa oikein laittaa isot äijät vapauttamaan aggressioitaan ja turhautumistaan? Esim. futiksessa ja sählyssä(muista sarjoista ei oo kokemusta töiden puolesta) 100-kiloiset mörssärit yrittää tahalleen jyrätä kaikkea mikä liikkuu. Tottakai siis ymmärrän, että se ottaa päähän kun toiset vie kuin pässiä narussa, mutta ei niissä tasaisemmissakaan peleissä yhtään sen vähempää raivoa kentällä näy. Päinvastoin.

Ok. Eihän miehen ego kestä tappiota, sehän nyt on nähty useasti. Mutta silti. Hei äijät, chill out! Ei se teistä tee sen huonompia pelaajia jos toisilta nyt vähän sitä taitoa löytyykin enemmän. Voihan sitä vaikka treenata kotona jotain pomputtelua tai vastaavaa, jos se pallo ei vain yksinkertaisesti tottele jalkoja. Vaimot ei välttämättä tykkää hyvää, mut eiköhän ne mieluummin päivittäin kato 5 minuuttia sählymailalla koputtelemista kuin ota miehensä kotiin työpaikan sählypelistä silmä mustana. (Tässä vaiheessa tekstiä kaikki agre-miehet todennäköisesti ajattelevat: "No, onneksi minä olen se joka antaa turpaan." = puolet näistä "koviksista" saa neppariinsa)

Ja mites se fudis. Kaverit kuvittelee taklaavansa kentällä kuin Vieira, mutta se touhu näyttää lähinnä siltä kuin Boeing 747 tekis pakkolaskun keskelle miljoonakaupungin ruuhka-aikaa. Ensin huudetaan taklaajalle, sitten tuomarille. Kun muutamat uhkailut on vaihdettu puolin ja toisin, niin ei muuta kuin teippiä vähän nilkkoihin ja kostamaan.

Yhteenveto/opetus tai mikälie:
Pojat ovat poikia eivätkä he tule muuttumaan näissä asioissa puhuttiin mitä puhuttiin. Naiset, jos ette halua kärsiä itse tai aiheuttaa miehellenne egotappioita, niin älkää menkö katsomaan firmaliigan pelejä. Tappelun saa aikaan, vaikka kyse olisi minigolfista.