sunnuntaina, kesäkuuta 10, 2007

Möhnötä

Kirjoita nyt, hienoa! Senkin ääliö.

Aamulla ennen nukkumaanmenoa on aivan parasta kirjoittaa. Varsinkin kun ei ole mitään tapahtunut kuukauteen. (Silloin pitää valehdella että kaikkea on tapahtunut, tyhmä!)
No niin niin. (Oikesti on taphtunut vaikka mitä, mutta tuskin puhun siitä."

No, pohdittiin tuossa juuri hiljattain yhden eläkkeelle jääneen mummon kanssa, että on se kanssa kun ei meidän aikana ole tapahtunut oikein mitään erityistä kehitystä. Kuussa käytiin silloin joskus, autokin on jo keksitty ja kylilläkin oli jo televiisio Anttosen pojalla. Se mitään tehny sen eteen. Kuulemma.

Jälkeenpäin mietin, että "No, kai tietokoneet, internet ja matkapuhemetkin jotain hyötyä ovat tuoneet yhteiskuntaamme."


Lähinnä vaan ihmetyttää miten porukka voi oikeasti kuvitella, että nyt ollaan huipulla paria pientä yksityiskohtaa lukuunottamatta. Jos sinä rikastut, niin joku toinen köyhtyy. Niin, kyllä se niin vaan on. Tai jos pysyt yhtä vauraana kuin ennen niin joku toinen köyhtyy. Tai jos annat puolet pois omastasi, niin joku toinen köyhtyy vaan vielä enemmän.

Ja joo, meidän kaikkien sataprosenttisesti tukema hallituksemme perustelee tuloihin sidottujen sakkojen poistamista. Hyvä, annetaan vaan 6500 euroa kuussa tienaavalle 35 km/h ylinopeussakko 130 euroa, sillähän se hoituukin. Ja panostetaan musiikkitaloon. Mutta ei jumalauta kai nyt sentään anneta mitään suunnittelurahoja edes vuoden 2009 budjettiin millekään "väärällä puolella rajaa" oleville junahankkeille, sehän on meiltä pois
(lue: keneltä oikeasti, jonkun pomon tuospalkkioista vai?)! Nehän muuten luulee, että ME tehdään kuten Ne haluaa. Mietihän sitä, eikö olisikin hullua! Kai tässä nyt minnekään eduskuntaan tultu tanssimaan toisten pillin mukaan vai..?!



Ei millään pahalla, mutta vaikka tästä hallituksesta jotain hyvää koituisikin meille joita he edustavat, niin ei se ainakaan ole enempää kuin mitä heidän olisi pitänyt onnistua tekemään tai mitä muut olisivat tehneet.