perjantaina, heinäkuuta 29, 2005

Rakas -> Salarakas -> Julkirakas -> Mitä vielä?!

Seuraavat mielipiteet ovat hieman hataralta pohjalta heitettyjä, koska en ole ehtinyt kovinkaan tarkasti juorulehtiä lähiaikoina selailemaan. ;)

Parin viime viikon ajan lehdissä on vellonut keskustelu Matti Vanhasen mahdollisesta suhteesta erääseen "Kaarinaan". On tällainen suhde ollut tai ei, mutta ei voi kuin ihmetellä kyseistä "Kaarinaa" pyrkimyksissään. Tässä pätkä Ilta-Sanomien artikkelia:

"Eilen ilmestyneessä 7 päivää -lehdessä "Kaarina" kertoo, mikä ehdotuksen sisältö oli: Hän ehdotti, että Matti myöntäisi julkisesti edes jollakin tasolla, vaikka epävirallisesti, heidän suhteensa. Hän korostaa, ettei hän ole vaatinut Vanhaselta rahaa tai muuta taloudellista etua."

Eli mikä helv**** pointti tossa koko jutussa on oikeen ollut?! Nainen tulee julkisuuteen ja väittää, että hänellä ja nykyisellä pääministerillä on ollut suhde parin vuoden ajan. Sitten pääministeri ei ole halunnut kommentoida tuota asiaa. Sitten selviää, että "Kaarina" on ilmoittanut Vanhaselle(omien sanojensa mukaan), että hän vain halusi pääministerin tunnustavan suhteen tai sitten hän kertoo asian lehdistölle. Eli lopputulos on aivan sama. Miksi Vanhanen tästä asiasta silloin kertoisi julkisesti, vaikka niin olisi tapahtunutkin?

Periaatteessa kyse ei voi olla kuin siitä(jos kyseessä ei siis oikeasti olisi ollut rahanhakusoitto), että "Kaarina" on mennyt asiasta jo puhumaan aikaisemmin esim.ystävilleen, mutta häntä ei olla uskottu. Tämän jälkeen hän on tuntenut tulleensa petetyksi, koska häntä luullaan valehtelijaksi. Miksi perk******* kenellekkään asiasta sitten olisi ylipäätään pitänyt mennä mainitsemaan? (ja huom, tämä on siis vain oletusta edelleen)

Perinteiset salarakkaat ovat vähät välittäneet siitä ottaako "suhteen" toinen osapuoli asiaan kantaa, heidän motiivinsa on ollut vain päästä julkisuuteen. Kyseessä ovat olleet nuoret ja hyväkroppaiset naiset, jotka ovat nähneet tilaisuutensa saada paljon julkisuutta ja samalla rahaa. Kyseinen "Kaarina" haluaisi julkilausumansa mukaan nimenomaan, että toinen osapuoli myöntää suhteen.

Jos kyse on ollut vain siitä, että pääministeri myöntäisi suhteen julkisesti, niin ei voi sanoa kuin että onpa tyhmä nainen. Tuskin tässä kuitenkaan ihan kaikki on mitä tästä asiasta vielä tulemme kuulemaan.