perjantaina, heinäkuuta 21, 2006

Perjantai-ilta

Huaah... Loman jälkeinen ensimmäinen viikko meni aika kivuttomasti. Nyt oon palkinnu itteni aivan rauhallisella koti-illalla, mukavaa ku saa välillä vaan olla yksin. Tietokone auki, hyvää musaa tulemaan taustalle, vähän netin selaamista ja sit manageri hyrräämään. Käväsin vääntämässä tossa vielä ruhtinaallisen suuren annoksen jo aikaisemmin hehkuttamaani minttusuklaapirtelöä. Kyytipojaks Ranskasta tuotua kunnon sekundariisisuklaata. Voi kunpa meilläkin myytäisiin tällaistä. Bonarina vielä muutama havre flarn. Mä oon muuten aina kutsunu niitä havre flaneiksi. Sointuu paremmin korvaan. En aio vaihtaa lausuntatapaa.

Huomenna ois tarkoitus mennä poimimaan heti aamusta Ruotsinkylään mansikoita jos sieltä vielä löytyis niitä pikkupaskiaisia. Taitaa vaan olla aika viheliäisen pieniä kuivuudesta johtuen, tai näin oon ainaki kuullu.
Illalla ois erään naispuolisen kaverin valmistujaiset ja tarkoitus ois varmaan jatkaa siitä sit jonnekin stadin yöhön. Hauskaa kyseisen kaverin kanssa juhlimisessa on vaan et 95%:ssa tapauksia se jää aina Sörkässä pois ja menee kotiin ku se on jo niin poikki. Naiset... ;)