sunnuntaina, heinäkuuta 31, 2005

Sunnuntai

Eilinen keikka yöelämässä oli oikeastaan aika rauhallinen, selvisin kotiin jo ennen pilkkua. Ei tainnut baarissa tulla otettua kuin yksi tuoppi. Tai max kaksi.

Sunnuntai on mennyt taas nopeasti ohi - niinkuin aina. Sängystä pääsi ylös jo yhdentoista aikaan ja liikkeellekin joskus n.klo12. Siinä käväisi vähän syömässä ja sitten ystävien lapsen 1-vuotiskekkereille. Täytekakkua ja raparperitorttua vaniljakastikkeen kera. Hyvää.
Sitten vielä keräämään vähän vadelmia ja karviaismarjoja(oon viimeks syöny karviaismarjoja varmaan joskus viisi vuotta sitten), ja lopuksi äidin ja isän luokse saunomaan. Äiti tietenkin sitten tarjosi vielä hieman iltapalaa eli tässä tapauksessa savulohipiirakkaa, salaattia ja jälkkäriks mustikoita&kermavaahtoa. Oli aika luksusta.

Sitten matkaan tarttui vielä ulkovarastosta rinkka, jonka pitäisi kelvata reissuun kuin reissuun oli kyse sitten Lapista tai sademetsistä. Vaikka sademetsät taitaa tulevalla reissulla tosin jäädä ajanpuutteen vuoksi väliin. Matkaplääninä on tähän mennessä mietitty vain Buenos Aires - Iguazu Falls - Rio de Janeiro. Loput selviää paikan päällä fiiliksen mukaan. Varmaan myös tulee käytyä Uruguayn puolella lyhyellä visiitillä.

En malta muuten enää oikein odottaa reissua, lähtöön on aikaa enää puolitoista viikkoa. Tosin töissä voi jaksaa nyt ainakin pelkällä ajatuksen voimalla, että kohta painellaan taas maailmalla.