maanantaina, elokuuta 08, 2005

Stuck in March

Mikä juttu se muuten oikein on, että kotona pitää olla kalenteri roikkumassa jossain seinäntäytteenä? Just tajusin, että omista nurkistakin löytyy tollainen Kreikka-kalenteri, jonka mukaan oon jumiutunut elämään maaliskuuta kuukausi kuukauden perään. Ei siinä mitään, kyllähän maaliskuussa on ihan hieno maisema jostain vanhan ajan majakasta ja tyrskyistä rannikolla, mutta kai niitä kivoja kuvia voisi löytyä muidenkin kuukausien kohdalta..? Kuten elokuun?!

Vai kertooko se vaan siitä, että omistaja elää vain päivästä toiseen jumiutunutta elämää? Että päivillä, viikoilla tai kuukausilla ei vain yksinkertaisesti ole väliä? Että heräät seitsemältä, syöt jotain halpoja muroja, käyt luennolla tai duunissa, kiirehdit hakemaan treenikamat nopeasti iltapäivän päätteeksi kotoa ja myöhästyt treeneistä. Että saavut kotiin väsyneenä yhdeksältä illalla, syöt ja tuijotat illan tv:tä koska tuntuu, että olet muuten tuhlannut kokonaisen päivän tekemättä yhtään mitään? Eiköhän tää elämä oo vähän turhan lyhyt sellaiseen.

Ihan kuin Päiväni murmelina. Mua muuten aina hieman ärsytti kyseinen leffa. Jotenkin tuli vaan niin tuskastunut olo kun kattoi sitä. Leffasta löytyi opetus, löytyisköhän sellainen mun elämästänikin? Ja ehtiikö sen itse selvittää ja jakaa salaisuuden muiden kanssa...