perjantaina, elokuuta 05, 2005

Terveysviikko paketissa


Nyt on aika tehdä näin työviikon lopuksi yhteenveto terveysviikosta, joka oli tälleen jälkeenpäin sanottuna suuri menestys.
Kuluneen viikon ruokalista töissä:

Maanantai
Lihaperunasoselaatikkoa(en sunnuntaina kaupassa vielä tiennyt, että terveysviikko alkaa, joten tämä on ainoa häpeäpilkku muuten niin puhtoisessa listassa), vadelmia&kinuskikastiketta + mustikoita + luumuja

Tiistai
(nyt joutuu käydä omassa blogissaan lunttaamassa mitä tiistaina tuli syötyä,koitin miettiä 5 min. mut ku ei niin ei) Kreikkalaista salaattia(niinpä tietenkin!) + kanan rintafilettä + mustikoita + pari mustikka/vadelmapullaa

Keskiviikko
Kotona väsättyä terveyssoppaa(taisi sisältää ainakin perunaa, porkkanaa ja sipulia), voileipää ja vähän lihaa

Torstai
Terveyskeiton jämät ja mahtava itse tehty täytetty patonki(mm.paistettua kanaa, fetaa, oliiveja, suolakurkkua, tuorejuustoa)

Perjantai
Edellisenä iltana väsätty makuhermojen helvettisatsi: possun sisäfilettä(ei ollu kyl todellakaan ihan täydellisesti paistettu) ja tosi tulinen nuudeliwokki jossa tuotetta paprikaa&vihreitä papuja(pakkasesta). Oli muuten kyl tosi herkkuateria mun silmistäni katsottuna ja ruokaa oli tarpeeks.

Nyt kun tää terveysviikko on läpäisty kunnialla, niin voin sanoa et lämmittää mieltä, mutta muuta tosta ei käteen sit jäänytkään. Ensi viikolla uudestaan? Kiitos, mutta ei kiitos. Ensi viikolla käydään ennen reissuun lähtöä kunnon pizzalla/kebabilla ja vetämässä lisäks jotain kunnon suomalaista kotiruokaa jossain lähiruokalassa. Aamen.


P.S. Kylläpä oli muuten tylsä postaus! Ei vaan raaskisi poistaa, kun kerran tuli raapustettua. Terveysviikko. Voi jumalauta. Ja tänkö takia mä nyt sit perustin blogin et voin jauhaa tällaista ******... No huh huh. Nyt jäähylle jäähdyttelemään.