perjantaina, elokuuta 05, 2005

Perjantai

Kummallista kyllä, mulle perjantai ei oo koskaan ollu mitenkään sellainen kovinkaan erikoinen päivä mitä odottais kieli pitkällä koko viikon ajan. Siis tottakai perjantai on hyvä päivä, mutta ei välttämättä samalla tavalla ku joillekin kavereille, jotka manaa jo tiistaina kuinka tulis jo perjantai. Hankkisivat paremman duuni/opiskelupaikan. ;)

Ja kuinkas muutenkaan, poikkeus vahvistaa säännön. Tätä perjantaita oon odottanu enemmän kuin muita perjantaita aikaisemmin yhteensä. Se on aika paljon sanottu, mutta myös lähellä totuutta. Tää viikko on ollu aika tuskainen. Yksin vetää ilman varsinaisia taukoja kymmenen tunnin työpäiviä eikä voi itse määrätä ollenkaan omaa työrytmiään, niin kyl se vetää mehut pois. Ja muutaman päivän jälkeen kun on vielä treenitkin(ois ollu useamminkin, mutta kun olin kerran sairas). Aamuisin herätys n.klo6.30, pyöräillen duuniin ja takas, kotona aivan aikaisintaan klo18, useampana päivänä klo20-21. Ei sinänsä, monet vetää varmasti paljon raskaampiakin päiviä, en tahdo siinä mielessä kitistä. Mutta normaali oma päivärytmi on kuitenkin yleensä hieman lyhyempi. Tai ainakin sisältää jonkun hengähdystauon.

Eikä voi vähätellä, että just tän perjantain arvoa lisää tietenkin myös tieto, että tää on viimeinen perjantai ennen reissuun lähtöä. Ens torstaina tulee otettua sit siivet alle ja aloitettua ansaittu loma.