tiistaina, marraskuuta 01, 2005

Opiskelut jatkuu taas, tosin nyt on vielä hieman väljempää ku osa kursseista alkaa vasta ensi viikolla. Tänään on toisin sanoen tarkoitus vetää duunissa kunnon härkäpäivä, koska tän viikon jälkeen tulee taas parin viikon totaalihuili duunista ku päivät pitää viettää labrassa. Tulin kasiks duuniin ja jos vaikka taistelis ainakin kymmentuntisen päivän niin ois bueno. Tähtäin on kuitenkin 12 tunnissa, mutta saapa nähdä jaksaako homma enää kiinnostaa siinä vaiheessa ku kymppi tulee täyteen. Eväspuoli on toisaalta hyvässä jamassa, joten jos sitä hyvällä tankkauksella taistelis iltaan saakka.

Osa-aikaisena työntekijänä kannattaa muuten pitää silmällä tuntimääriään. Mulle selvis vasta jokin aika sitten, että lomapäivät ansaitsee vain jos kuukautta kohti tulee se joku 35 tai 35,5 tuntia töitä. Opiskelujen ohessa voi olla välillä vähän vaikea saada täyteen kun kyse on kuitenkin arkisin ja lähinnä toimistoaikaan tehtävästä työstä. Aikaisemmin mulla on kuitenkin varmaan jääny ainakin jonkin kerran tunnit muutamaa vaille tarvittavaa ja kuukaudelle on merkitty nolla lomapäivää. Nyt pidän huolen ettei niin pääse käymään.

On se kuitenkin niin hyvä setti ku kesäduunin lisäks kassaan napsahtaa esim. 20 päivän loma-ajan palkka sekä lomaltapaluuraha.Sillä rahalla saa jo jotain aikaiseksikin.