torstaina, kesäkuuta 28, 2007

Masiinaprobleemeja

Tietokone on tässä nyt reilut viikon päivät ilmoittanu olevansa istumalakossa. Se tulee töihin ihan hyvin paikan päälle (lue: avautuu), mutta ei sen jälkeen suostu suorittamaan pienintäkään tehtävää. Yksi klikkaus riittää saamaan sen jumiin. Perhana että ärsyttää. Ideoita? (Siis muita kuin maksa vaan kiltisti se miljoona taalaa mitä ne jostain huollosta tode.näk. pyytää?)

Juhannus meni jotenkin hujahtaen ohi, ihan kuin ois ollu unessa tai jotain. Naps. Se olikin jo ohi. Mutta hauskaa oli kuitenkin, se täytyy myöntää. Jo perinteeksi muodostuneet juhlat kaverin perheen kesäpaikalla (sitä ei voi siis kutsua mitenkään mökiksi), josta oon varmaan viimeksi maininnu jotain reilu vuosi sitten tällä samaisella palstalla. Eli ei paikasta siis sen enempää. Kaikenlaisia pelejä kuten krokettia, tennistä, koronaa ja vesiurheilua, sekä hyvää ruokaa, juomaa, musiikkia (live&kajari)... Mukavaa.

Mitään pitempää lomaa mulle ei tänä vuonna siunaannu kesäduunista johtuen, mutta saan kuitenkin pitää pari viikkoa palkatonta, mikä on varmaankin ihan tarpeeks tässä tilanteessa. Reilu viikko mökkeilyä ja päälle erillinen viikko Prahassa pelaamassa salibandyä. Siitä tulee hyvä reissu. =)

No, kattoo nyt milloin pääsee seuraavan kerran kirjoittamaan, kone kun kotona tuskin ittestään lähtee toimimaan eikä duunista ehdi kirjoittelemaan.
Että hyvää tällaista välikesää taas siihen seuraavaan kertaan saakka!

P.S. Kai tota Ranskan aikoja sitten mennyttä presidentinvaalia pitäis jotenkin myös kommentoida, mutta en taida jaksaa olla pitkäsanainen sen asian suhteen. Lyhyestä virsi kaunis: Sarkozy, oot syyhky. (Vaikka voi tosin olla, että se saa jotain aikaankin, mikä ei välttämättä ois huono.)