perjantaina, heinäkuuta 13, 2007

Että se rientää nopeasti...

Viikot hujahtaa ihan hetkessä ohi! Nyt painellaan jo heinäkuun puolivälissä ja jotenkin tuntuu, että kesä on vasta aluillaan. Tai eihän se nyt vielä lopuillaankaan oo, mutta se loppu kuitenkin tulee sitten niin yllättävän nopeasti vastaan. Äh, aivan turhaa mutinaa ja stressausta. Chillivaihde silmään ja lonkkaa. Töissä.

Viikon päässä häämöttää myös puolentoista viikon mökkiloma, joka onkin sit ainoa varsinainen loma mitä tänä kesänä ehtii pitää. Prahaan tulee lähdettyä pelaamaan salibandyä viikoks, mutta se nyt menee oikeastaan puolityöstä kun on sidottu aikatauluihin ja kaikkea. Vaikka kyllä siellä vapaatakin aikaa jää varmasti ihan tarpeeks.

Ja tänään duunin jälkeen reppu selkään ja suunta kohti mökkiä kohti jonka äiti ja isä vuokras vuodeksi, tosi kiva paikka meren rannalta noin 150km Helsingistä. Ei sähköä, ei juoksevaa vettä, ei mukavuuksia. Aah, mukavaa. Tunnen jo nyt kuinka heittäydyn pihan keinuun joka köydet on viritetty noin seitsemän metrin korkeuteen ampumalla köysi oksan yli jousipyssyllä. Saa kohtuullisen kivat vauhdit niin halutessaan, menee ihan extreme-lajista.
Ja se saunominen tynnyrisaunassa tai illalla kirjan kanssa virittäytyminen nojatuoliin. Voi että!

Oon hiljalleen pääsemässä sisään tohon mökkeilyyn.