torstaina, elokuuta 18, 2005

El bar semi-fino

Tanaan on ollu kyl aika tapahtumatayteinen paiva. Oltiin moikkaamassa Obelixia Bairesin Espalla ja siita sitten tangotunnille. Ja vaikka nyt voi oma kehu hieman haista niin kyllahan olinhan ma nyt aika paallikko siella.
Siita sitten kampille ja kaverin laksiaisiin. Firman siis. Semi-fiini paikka siis. Just joo. Vahan jopa pelott kun mentiin sisaan. Et kuinkas paljon toi ruoka taas maksoikaan taalla, viime kerrasta kun on taas niin paljon aikaa...

Kaverilla on huomenna dyynia (tata kirjoitetaan klo 05.53 paikallista a.m.) ja jaatiin sit kavereiden kanssa sit sinne mutsis super pancho baariin. Ja juomat maksoi nothingia. No ei tod. Vaikka oltais oltu jossain Lontoossa.

Silloin kun baarilla on tarjota esim. viskipulloa joka maksaa yli 500 euroa niin kaikki ei oo ok. Vaikka bisse maksais kuinka 5 rankylaa. Ku ei se enaa maistu sitten samalle.

Nyt oon muuten hostellin koneella, josta on siis nettiyhteys. Niin kuin ehka jo tajusittekin. Kuinka tyhma voi suomalainen olla et kirjoittaa tollaista... Huomenna checkout a las diez y el bus sale a las siete. Tenemos plusieurs (en jaksamu miettia enaa espanjaks) horas antes (vai oliks toi jalkeen, tais muuten olla) que lahdemme kaupungista, joten menemme kai kaverin luokse. Ihan ku me ei muuten oltais siella muka muuten joka paiva useita tunteja..

Oon muuten aivan paissani hostellin koneella ja voi olla et jo kirjotin siita mut en jaksa tarkistaa. Bosor!