maanantaina, elokuuta 01, 2005

Jumissa töissä

Tää viikko alkoi sit just niin kuin eilen vähän pelkäsin, eli nyt tarvitaan sitä optimistista ajattelua ja muistikuvan, että ens viikolla reissuun.

Töihin pyöräilin kosteassa säässä hyvää vauhtia pitäen(pitäis muuten hankkia se pyöräilykypärä vihdoin) n.20minuuttia ja hiki oli tietenkin kun officelle asti selvisin. "Aah, nyt hyvä viileä suihku, niin homma on hanskassa", ajattelin. Mitä vielä. Suihkutiloihin pääse meiän firmassa vain erään neukkarin kautta, ja yllätys yllätys, lomalta palanneet toimitusjohtaja sekä pari muuta henkilöä oli siellä pitämässä palaveria klo7.40. Oli sitten pakko valita juuri se neukkari.
No, mikäs siinä, ei muuta kuin vessaan ja vähän märkää paperia jotta sai pahimman hien pois, ja sitten vaan normaalit vaatteet päälle. Oli aika niljakas olo. Aattelin, et no problem, onneks duunikaveri tulee 8.30 paikalle, jonka jälkeen voin käydä suihkussa. Työ on näet tuollaista päivystämistä, eikä puhelinta saa jättää yksin, vaan pitää olla kuuloetäisyydellä koko ajan.

Piip piip. Tekstiviesti kello kasin aikaan. Työkaveri ilmoitti just olevansa sairas ja kaks muuta henkilöä täältä jotka tässä osaa hommia hoitaa on lomalla. Hmm...No, onneks rakko nyt ainakin kestää miehillä hieman paremmin kuin naisilla, voisin vaan kuvitella millaista tässä olis, jos normaalisti joka tunti pitäis ravata vessassa. Mutta se siitä suihkusta sitten. Ruokatauko on hieman kyseenalainen, sen ehkä onnistuu hoitamaan, vaikka ei tässä samalla oikein sais syödä. Mutta joo, olishan tää paremminkin voinu alkaa. ;)