tiistaina, elokuuta 02, 2005

Terveysviikko lanseerattu

Tämän päivän duunieväät jatkavat edellispäivän linjaa. Kreikkalaista salaattia, kananrintafilenappeja ja jälkkäriks mustikoita. Kun tässä nyt kerran on lähdetty tälle linjalle, niin katsotaan pitäisikö se koko viikon läpi. Terveysviikko. Kylläpä kuulostaa tervelliseltä.

Muutenkin tää päivä taitaa muistuttaa aika paljon eilistä. Illalla sain tietää, että työkaveri on sairaslomalla tän ja huomisenkin vielä eli kiirettä pitää tässä asioita yksin hoidellessa. No, tulee ainakin työtunteja ihan tarpeeks, eikä toi ilma tuolla ulkona muutenkaan mikään kauhean houkutteleva ole. Toivotaan kuitenkin, että kirkastuis hieman iltaa kohti.

Työmatkalla manasin taas pyörän kumeja, kun ne on niin löysät. Kyllähän mulla on pumppu mukana, mutta kun niissä venttiileissä taitaa vaan olla jotain vikaa, eikä ne tahdo ottaa sitä ilmaa oikein sisään. (tai sitten allekirjoittaneella ois syytä katsoa peiliin ja lähteä tekemään voimaharjoitteita...) Kaiken lisäks onnistuin tumpeloimaan itteni vielä kunnon lasiröykkiöön matkalla ja jäi hieman auki, että tuliko renkaaseen reikää. Työmatkaa oli sen verran vähän jäljellä ettei se vielä välttämättä ois pahasti vaikuttanu renkaisiin, joten pyöräilin perille asti. Saa nähdä töiden jälkeen pääseekö sitä edes kotiin...