perjantaina, marraskuuta 04, 2005

Harry Potter, we meet at last...

Kylläpä se pieni Harry (joka ei muuten enää ole kovinkaan pienen näköinen) on taas ollu odotettu vieras. Tai no, ei varsinaisesti odotettu, mutta ainakin tervetullut. Leffoissahan Harry Potter ja Liekehtivä Pikari -elokuva tulee ensi-iltaan virallisesti 18.11. mutta aattelin, että vois käydä kerrankin kattomassa jonkun pätkän etukäteen. Finnkinon sivuilla näemmä pääsee valitsemaan näytöksen jo torstai-illalle, ja koska silloin ei edes oo treenejä, niin voisin käväistä kattomassa sen silloin. Paikkojakin näemmä on vielä ihan hyvin jäljellä.

En oo mikään varsinainen Harry Potter -fani, mutta oon kyl lukenu ne kaikki tähän asti ilmestyneet kirjat. Ja hyviä kirjoja ne onkin olleet! Eikä todellakaan mitään pelkästään lapsille suunnattua tavaraa, vaikka sehän nyt on vuosien varrella jo tullut selväksikin. Leffat on ollu mielestäni ihan hyvin tehtyjä ainakin tähän asti, tosin Azkabanin vangissa jäi kirjaan verrattuna mielestäni liikaa pieniä yksityiskohtia ja muita juttuja pois. Sellaisia jotka oikeasti loi sen nimenomaisen tunnelman kirjassa. Leffassa oli toki kaikki tärkeät tapahtumat, mutta ne pienet asiat.... Vaikka onhan se ymmärrettävää ettei leffasta voi lähteä tekemään suurelle yleisölle mitään 4,5 tuntista versiota. Toivotaan kuitenkin, että tulee joku extended version tarjolle.

Nyt syömään. En tykkää Lidl-ketjusta, mutta ikävä kyllä se on tietääkseni ainoa paikka josta saa hinta-laatu -suhteeltaan hyviä ravioleita Suomesta. Stockan herkusta voi varmaan kanssa löytyä jotain, mutta tuskin hintaan euro ja risat. Eihän noi Lidlin raviolit mitään Buitoneita tai vastaavia oo, mutta pahimpaan hätään on ihan kelvollisia. Ne on niin Ranska-ruokaa, että oikein kulkee kylmät väreet läpi. No, ens kesänä varmaan pääsee onneks taas sinnekin...