maanantaina, heinäkuuta 24, 2006

Sunnuntai

Jumituin lauantaina baarista palaamisen jälkeen vielä joksikin aikaa koneelle, joten sunnuntaina pääsi ylös sängystä vasta klo14. Toisaalta pitkään valvominen oli ehtiny jo höyrystää mun kehosta viinat ulos, joten darraakaan ei ollu.

Muutama seuraava tunti menikin sit lähinnä löhöillessä, mut illaks oli suunniteltu lähteä kattomaan futiksen veikkausliigaa Hongassa pelaavan vanhan koulukaverin Peke Huuhtasen peliä. Honka oli muutenkin kuulemma pelannu tällä kaudella sen verran viihdyttävää futista, että kiinnostus peliäkin kohtaan oli kohdallaan. Ilta oli lämmin ja kotona pohditut mietteet "Otanko rantasandaalit vai sukat ja kengät jos ilta viilenee paljon", oli aivan turhia sillä varsinkin aurinkokatsomossa hiki virtasi. En ois uskonu et joutuu Suomessa toteamaan, mutta olin huojentunu ku yks pilvi kulki jossain vaiheessa auringon editse.

Matsi päättyi 2-1 Hongalle, voittomaali syntyi matsin lisäajalla ja 4800-päinen katsomo repesi riemuun. Peke ei päässy tehoille eilen, mutta pelästytti kuitenkin katsomon heti pari sekuntia voittomaalin tulemisen jälkeen jäämällä taklaustilanteen jälkeen maahan makaamaan pidellen polveaan. Mies jouduttiin kantamaan paareilla ulos kentältä, mutta vamma ei kuulemma onneks oo ilmeisesti mikään kovin vakava. Hieman nousi kyllä ittellänikin pala kurkkuun, noi polvivammat on näet sen verran pahoja juttuja. Vaikka Peke ei maali- tai syöttötilastoon päässytkään, niin tärkein eli joukkueen kolme pistettä maistui kuulemma kuitenkin erittäin hyvälle.
Honka jatkaa edelleen matkaa terävimmässä kärjessä ja musta tuntuu et matsin viihdyttävyyden takia suunnistan Tapiolaan vielä uudestaan tällä kaudella.