keskiviikkona, elokuuta 16, 2006

Bon Jovi

Keep the faith jauhaa mp3-soittimessa kun hyppään autoon väsyttävän työpäivän jälkeen (olin töissä jo klo6.35). Avaimet lukkoon ja eiku kone käyntiin. Radio pamahtaa samalla automaattisesti päälle, ja mitäs mitäs...tutun oloinen kitara soi, sehän on tietenkin Keep the faith, mutta hieman eri kohdasta.
Jotenkin alkoi vaan hymyilyttämään.

Totta kai noita tollasia sattumia tulee aina silloin tällöin vastaan, mut silti se todennäköisyys et omasta soittimesta tulee tietyn tyylistä musiikkia, tietty biisi ja juuri oikeaan aikaan, kun sama setti pätee periaatteessa sattumanvaraiseen radiokanavaan. No, joka tapauksessa sai aikaan mussa sellaisen "ympyrä sulkeutuu" -tyyppisen fiiliksen. Hauskaa.

Työpäivä oli tosiaan kohtuullisen raskas, viimeiset puolitoista tuntia taistelin sellasen perhanan muutaman millilitran näytteen saamiseksi yhteen perhanan koeputkeen suodatuksen läpi. Joutui puristamaan pitkäjänteisesti ja täysillä saakelin pipettiä. Sormenpäistä kyynärpäihin on nyt molemmat kädet jumissa.

Muuta... Talon ulko-oven edessä oli tarvikkeet parvekkeen lasitusta varten, onkohan ne tulossa meille..? Ollaan näet tilattu asennus erään sukulaisen kautta, mutta mulle ei ainakaan oo kerrottu mitään aikatauluista. Enkä toisaalta oo yhteyshenkilökään tässä asiassa. No, kai siitä joku joskus ottaa yhteyttä.

Nyt pitää siirtyä ansaituille päikkäreille. Ei oo voittanutta. Zzzzzzz...