torstaina, elokuuta 10, 2006

Baarifestarit

Iltaa tuli sitten lähdettyä viettämään baarifestareille, teki mieli lähteä kattomaan stand up -komiikkaa ja ottamaan muutama tuoppi.
Illan aikaisemmat setit oli harmittavasti treenien kanssa päällekkäin, joten suunnattiin sit Lepakkomieheen, jossa oli vielä kympiltä show time. Harmittaa vähän, olisin mielelläni nähnyt toisesta setistä Lotta Backlundin, kerran oon nähny ja oli kyllä hauska nainen.
Lepakkomiehen keikka oli kolmen tyypin setti, mutta jäi vähän vaisu fiilis. Osaks tunnelmaa latisti aivan liian täysi tupa ja siitä seurannu hikoiltu, oli ihan pirun kuuma. Röökiä siellä poltettiin reippaasti, mut se ei tällä kertaa kuitenkaan haitannu.

Ekan naisen setti meni lähinnä sen takia plörinäks(haa miten hölmön näköinen sana), että osa katsojista huuteli koko ajan jotain vastaheittoja sille eikä se päässy kunnolla edes heittämään vitsiä. Sopivassa suhteessa katsomohuutelu on hyvä, mutta ei silloin ku koomikko ei saa lähes tulkoon puheenvuoroa.
Kaks muuta oli miehiä, mutta vaikka nekin oli ihan hauskoja, niin jotenkin niiltä jäi puuttumaan vitseistä se ehdoton huippukohta, jolloin porukka naurais ittensä kuoliaaksi ja hakkais käsiä yhtään vedet silmissä.
Nainen oli niistä ehkä kaikista hauskin.

Sit jatkettiin vielä matkaa Painobaariin istuskelemaan terassille, mutta missään vaiheessa ei oikein voinu ees puhua mistään "menosta", vaikka siinä muutama tuoppi tulikin kumottua. Kotiin selvis jo vikalla junalla, oli toisaalta kyl tosi mukava ku pääsi kotiin lähes ilmaiseksi ja "aikaisin".

Aamun herätystä ei missään nimessä voi kutsua helpoks, mutta ylös kuitenkin pääsi pienen torkuttamisen jälkeen. Ironista sinänsä et selvisin baari-ilta rasitteena töihin ekaa kertaa lomaltapaluun jälkeen ennen ysiä. Pitäis varmaan käydä useamminkin viikolla.