maanantaina, elokuuta 07, 2006

Krooninen pimpottelija

Jos kävelette/pyöräilette usein Kumpula-Tapanila-Pasila -bermudan kolmion sisällä, ajatte aivan pyöräilytien reunassa ja joku ääliö pimpottaa silti tietä tullen kovaa vauhtia takaa, niin se oon luultavasti minä.

Tosin pimpotus johtuu aivan täysin siitä, että pyörän kello on niin löysällä ja pimpottaa ihan ittekseen esim. töyssyjen/kivetysten kohdalla. Hävettää aina ihan perkeleesti aina ku joku on jo valmiiks ihan tien reunassa ja yrittää silti väistää vielä sivummalle. Samalla huomaa ohimennessään toisen kasvoille nousseen kireän ilmeen, jonka voisi kiteyttää sanoihin: "Mitä toi ääliö oikein pimpottelee, eikö tossa leveällä tiellä muka oo tarpeeks tilaa ohittaa, luuleeks se omistavansa tän tien vai what?!"

Anteeksipyyntö kovassa vauhdissa on käytännössä mahdotonta ja lisäksi ongelma on siinä että vaikka pyytäiskin anteeks, niin jokaisen kohdalla pitäis kuitenkin tehdä jälleen samoin eikä se oo mahdollista. Todella kiusallinen tilanne. Pitäis onnistua nyt aktivoitumaan ja ettimään jostain kellarin sekasotkusta oikeat välineet, jotta sais ongelman korjattua. Yritän normaalisti vältellä työkalupakkia parhaani mukaan, mutta kai sitä pitää nyt ottaa härkää sarvista. ;)