perjantaina, elokuuta 04, 2006

Savelan Linnut - beware!

Nyt pitää huolestua. Työmatkan varrelle Savelan(Kehän I:n sisäpuolella, vaikka ei välttämättä uskoisikaan) peltoalueille on alkanut kerääntyä perhanasti jotain mustia lintuja. Ensisilmäykseltä sanoisin et korppeja, mutta mun lintutuntemukseni on tunnetusti aika rajoittunutta. Variksia tai harakoitane ei ainakaan oo, sen verran nyt kuitenkin huomasin.

Ne levittäytyy yllättävän tehokkaasti pyöräilytien päälle, joten ku ajaa "ohi" niin ne kaikki vetäisee ittensä lentoon just kaks metriä ennen kuin ne jäis alle. Tosin toi on aika hauskaa, koska saa makean leffaefektin aikaseks ku ne liihottaa siinä vieressä muutaman metrin päässä pellon päällä. Vielä ku aamuaurinko paistoi mukaasti, niin hetki oli ku suoraan jostain sedän paremmasta luontodokkarista.

Tässä nyt sit vaan odotellaan ensimmäisiä uhreja, eiköhän ne kohta jo ala hyökkäilemään. Pitäneekin alkaa tarkkailemaan niiden käyttäytymistä, siellä Hitchcockin verisodassahan (piti kirjoittaa aluks versiossa, mutta näppäilyvirhe sai aikaan vielä paremman kuvauksen leffasta) niillä oli selvä kaava.

Tätä mun paranoiaa ei tietenkään yhtään ruokkinu Linnut-leffan kattominen pari päivää sitten. Vai ruokinkohan mä oikeasti niitä. Kyllä ne oikeasti vainoaa mua. Usko siihen.