keskiviikkona, elokuuta 02, 2006

Iltaa viettämässä

Eilen illalla tuli lähettyä morjestamaan vielä viimeisen kerran Meksikoon suuntaavaa kaveria. Tänään oli kuitenkin aamulla duunia, joten suunnitelmissa ei ollu varsinaisesti alkoholin lipittäminen. Tulihan sitä jokunen tuoppi vedettyä, mutta ei lähetty kuitenkaan darrahakuiselle linjalle. Tai siis mä en lähteny, muutama kaveri tais tosin jatkaa Pataässässä vielä tovin viimeisen julkisen kulkuneuvon lähdön jälkeen.
Hupia vikassa junassa toi kuulemma Puistolassa asuva ja Tikkurilaan suunnistava nuori pojankloppi, joka kyseli aktiivisen kännisenä voiko Oulunkylän jälkeen jo ostaa Vantaan sisäisen lipun. Tai jos ei kerran vielä voi, niin kai Puistolasta sitten jo varmaan ainakin voi?

Kotiin saavuin kahden aikaan ja täysin pirteänä. Ei tehny kyllä ollenkaan mieli mennä nukkumaan, vaikka tiesi et aamusta tulis vaikea. Vähän minttusuklaajäätelöä pakkasesta ja hetki kirjan kanssa niin sai hieman kerättyä unihiekkaa silmiin.

Eilen tuli vähän alustavasti puhuttua, että pitäiskö sitä sit kuitenkin lähteä suunnittelemaan Meksikon matkaa. Rahoitus varmaan järjestyy jos vaan jaksaa viihtyä töissä, mut toi aikataulutus lienee suurempi ongelma. Ei sinne viittis lähtee vaan kaheks viikoks, vois olla hieman parempi setti tällä kertaa. Että ehtis käydä pyörähtämässä vähän muuallakin.
No, pitää nyt kattoa. Olis niin paljon paikkoja jonne haluis mennä ja niin vähän aikaa. Valmistuakin pitäis jossain vaiheessa, mutta mä nyt en vaan halua säästää reissuaikoja minnekään eläkepäiville.