tiistaina, elokuuta 29, 2006

Monipuolista nukkumista ja frisbeegolfia

Oon hieman laiskotellut kirjottamisen kanssa, pahoittelut siitä.

Oon hurahtanu aika täydellisesti frisbeegolfiin. Varsinkin Meilahden kentällä on tullu käytyä ahkeraan, myös Savelan pari koria on saanu osansa mun viskomisistani. Laji on äärettömän mukava ja kiertämässä voi käydä vaikka yksinkin jos ei ketään saa lähtemään mukaan. Sopivaa ajanvietettä jos on jossain välissä tunti-kaksi aikaa.
Aluks heittäminen oli tietenkin kohtuullisen haasteellista (tai on se kyllä vieläkin sitä, mutta perspektiivi muuttuu), mutta aika nopeasti taidotkin kehittyy. Eli ei kannata lannistua jos ei ihan ekalla kerralla pääse radan par-tulokseen.
Helsingistä hyviä ratoja löytyy mm. Talista, Meilahdesta sekä Munkkiniemestä.

Suosittelen ehdottomasti tutustumaan lajiin jos et ole vielä ehtinyt.


Sitten muihin turhuuksiin: Viimeisen parin viikon aikana on tullu nukuttua mm. onton pystyssä olevan puun sisällä, erään puun oksilla noin 4 metrin korkeudessa, maassa sekä Tampereella. Mukavinta oli nukkua maassa. Tampereella oli hirveä kanuuna. Muissa paikoissa se ei ollu vielä ehtiny iskeä.

Kesätöissäkin on menossa viimeinen viikko ja perjantaina onkin sit rapujuhlat, joiden järjestelyvastuu lankesi tietenkin labran kesätyöntekijöille. Ei siinä, ihan hauskaa puuhastelua, kunhan vaan jossain välissä ehtii kirjoittamaan myös tuon kesätyöraportin aikaansaannoksista. Hieman on haikea olo, on sen verran hauska kesä ollu töiden puolesta. Vaikka todennäköisesti jatkan täällä labrassa vielä samassa tutkimusprojektissa erikoistyönkin, mutta ku se on sitten jo taas opiskeluita, niin kyse on aivan eri asiasta, vaikka hommat oiskin aivan samoja... ;)

Saatiin muuten parvekelasit hiljattain kotiin, mukava ku on syksyn ja talvenkin aikana extratilaa eikä tartte roudata parvekekamoja minnekään. Lysti ei tosin ollu halpaa, mutta uskoisin silti että hintansa väärti.

2 Comments:

Blogger Maurelita said...

Bonjour !

Hei kiitos vierailusta ja hauska tutustua. Miten en ole löytänyt tänne aiemmin ? Et ole ulkosuomalaisten tai ulkomailla -listoilla...

Kahlaan peremmälle hetimiten.

*vilkuttaa Pariisista*

1:12 ip.  
Blogger JuhaniMarokko said...

Salut ja tervetuloa!

Majailen Suomessa ja oon yrittäny pitää matalaa profiilia. =)

Itse asiassa kansainvälistä juttua on aika vähän, joskus sitä voi innostua jotain laittamaan, mut yleensä tulee laiskoteltua...

9:47 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home