tiistaina, lokakuuta 17, 2006

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla

Viime yö meni puolihereillä nenän takia ku kotoota ei löytyny mistään Otrivinia tai vastaavaa avaavaa tavaraa. Aamulla odotti 37.9 kuume, joten seurauksena oli lepopäivä kotona. Nukkumista, 9/11 -dokkarin kattomista(suututtaa vieläkin), Simpsoneita, vähän tietokonetta ja lisää unta. Ja pirusti vettä. Juoma-automaattina toimii 1,5 litran vanha Rainbow:n kivennäisvesipullo, jonka tilavuuksia on tullut kumottua just tarpeeks monta.

Toisaalta tää flunssa sattui oikein hyvään aikaan, koska pelihommat on joka tapauksessa jäissä muutaman päivän viikonloppuna saadun puujalan takia. Että koska tää flunssa nyt joka tapauksessa jossain vaiheessa piti hoitaa alta, niin hyvä että nyt. Arvatkaapa oonko vielä samaa mieltä kahen viikon päästä ku sama tauti puskee uudelleen... ;)

Ympärillä puhutaan jo kovasti joululahjahankinnoista tai ainakin siitä että niitä pitäis alkaa kohta suunnittelemaan. Mä en jaksa stressata vielä. Ei oikein sovi tyyliin. Vaikka toisaalta on ihan totta, että mieluummin hankkii jotain ajoissa ja ajatuksella kuin nopeasti ja pakosta. Mutta kyllä sitä voi ajatuksella tehdä hankintoja tai valmistaa jotain ihan vähän myöhemminkin. Nyt on lokakuun puoliväli. Vastahan tuo kesä vaihtui syksyyn.
Yritän taistella myös mahdollisimman pitkään kellarista löytyviä sähkövaloja vastaan. Katotaan saanko pidettyä ne poissa parvekkeelta ja ikkunoista joulukuulle asti.