perjantaina, marraskuuta 17, 2006

Ojasta allikkoon

Labran opiskelijajärjestön hallituksen kokous oli tässä hiljattain. Aiheena mm. hallituksen valinta seuraavalle vuodelle. Opiskelijoita ei tällä hetkellä ole aktiivisesti täällä labrassa kovinkaan montaa, koska monet valmistuu tän vuoden aikana, joten vanhat parrat sitten totesi, että kyllä mun pitäisi sinne ilmaantua, koska ei muuten ihmiset riitä hallitukseen. Muistan elävästi kuuluisat viimeiset sanat: "Onhan siellä niitä vastuuttomiakin rivihallituslaisten paikkoja, ryhdyt vaikka sellaiseksi?"

No, myönnyin sitten puolipakon edessä kokoukseen ja valmistauduin henkisesti siihen, että hallituspaikka on tosiasia. Kokouksessa kävikin sitten - kuten arvata saattoi - aika köpelösti; musta tehtiin jotenkin ihmeellisesti rahastonhoitaja. Ei prkl.
Tämäkin johtui tietyssä määrin liian kiltistä luonteestani, koska en pysyny tarpeeksi kynsin ja hampain kiinni etukäteissuunnitelmassa. Tosin kyseessä oli eräänlainen kompromissi, koska aivan aluksi mua yritettiin saada puheenjohtajaksi. Myönnyin sitten mieluummin rahastonhoitajaksi edellisen kannustaessa vieressä, ettei se ole paha homma.
Jälkeenpäin kun oon kuitenkin miettyny asiaa, niin ei se rahastonhoitajan palli mikään aivan herkkuduuni ole - päinvastoin. Toiminta koostuu kuitenkin pääasiassa kaiken maailman ekskursioista ja lähes kaikkiin liittyy ainakin jossain muodossa raha. Eli tervemenoa lokoisat hallituspäivät.

Lienee turha mainita itsestäänselvyytenä ettei kyseistä työstä makseta mitään.
Pitänee suunnitella jonkinlainen varojen kavallus. Tervetuloa Caymansaaret!