lauantaina, marraskuuta 25, 2006

Smash Mouthtia ja nettipokeria

Tuossa alkuillasta oli salibandypeli, ja sieltä voitokkaan koitoksen jälkeen jatkoin burgerin kautta kotiin nauttimaan hiljaisesta koti-illasta. Kyllä yksin kotona olo voi tuntua välillä kyllä mukavalta! Ei sinänsä etteikö seura kelpaisi, mutta silloin tällöin on mukava olla vaan ihan yksin. Kaikki tarvitsee välillä sitä kuuluisaa "omaa aikaa". Kauan eläköön pikkujoulukausi.

Tänään tää luksusaika pitää sisällään Smash Mouthin energisen, hyvän fiiliksen musan kuuntelua. Saa laulaa mukana. Ei tosin täällä päässä kuulosta kovinkaan kauniilta, mutta sen takia onkin hienoa et oon täällä yksin...
Iltaan kuuluu myös nettipokerin pelaamista, oon hurahtanu kyseiseen touhuun aika pahasti. Pelaan tosin vielä vähän aikaa ilmaisen osallistumisen freeroll-turnauksia, joissa voi kuitenkin voittaa rahaa. Kyseessä on muutamat eurot, mutta silti tuntuu ettei niistä pelimerkeistä halua millään luopua. Halpaa huvia. Kohta siirrytään sinne sikarin savun täyttämiin hämyisiin takahuoneisiin ja annetaan hikikarpaloiden valua kortteja jännittäessä.