sunnuntaina, joulukuuta 17, 2006

Pikkujoulurypäs

Tää viikonloppu oli pyhitetty yksinomaan pikkujouluille. Perjantaina ois ollu kahdet ja lauantaina kahdet.

Perjanaina oli siis Kumpulassa labran pikkujoulut joissa ei harmittavasti saatu karaokevehkeitä toimimaan, tai pikemminkin mikkiä. No, ehkä se oli toisaalta ihan hyvä.
Illan päähuomio kääntyi siinä vaiheessa sähkökitaran soittamiselle näppiksellä. Hauskan näköistä touhua, vaikka en ite lähtenykään mukaan siihen settiin. Vaihdettiin myös keskenämme härskejä vitsejä ja naurettiin paljon.
Siitä sitten jatkettiin kaverin kanssa keskustaan ja baariin jonne toisten pikkujoulujen porukat oli matkannu. Loppujen lopuks löydettiin ittemme jatkoilta vielä aamukahdeksalta.

Raahauduin siinä sitten kotiin ja otin parin tunnin unet.

Lauantaina oli joukkueen pikkujoulut. Tarkoitus oli ollut päästä jo klo12-13 aikoihin liikkeelle ja pelaamaan pokeria jengin vanhemman puoliskon kanssa. Ei niistä nuoremmista oikein vielä oo pelaamaan, häviää vaan rahansa turhaan. Mukavampi kyniä ihmisiä joille mahdollinen tappio ei tuota niin pahaa mieltä. Kaikki voittaa. Niin ja siis eihän meiän panokset nyt mitään järkyttäviä oo, mutta kyllä turnausvoitolla nyt kuitenkin ilmaisen illan ittelleen hankkii.
Mulla kävi kortti uskomattoman hyvin ja selvisin muutamista tukalista paikoista hyvällä onnella. Saldona oli kolmesta turnauksesta yksi kakkos- ja ykkössija. Eli talous oli taattu.

Tosin pitää mainita, että raha ei tuonut kyllä onnellisuutta, olin näet aivan palasina edellisen illan rymyämisen jäljiltä. Keräilin kamojani noin kello yhdestä aina ilta seitsemään asti. Lujilla oltiin. Ruoka tai alkoholiton juoma ei tahtonut pysyä sisällä, koko ajan oli sellainen puolikuollut olo. En toivo kenellekään vastaavaa.
No, vaivat yleensä lähtee sillä millä ne on tullukin, joten koska pari olutta päivän aikana ei ollu kuin pahentanu oloa, niin sain sitten ystävällisiltä joukkuetovereiltani hieman kirkasta kurkkuun ja meininki parani tuossa tuokiossa!

Jatkettiin sitten viralliselle pikkujoulupaikalle josta löytyi sauna, sapuskat ja yhteiset juomat. Otin kuitenkin aika maltillisesti, päivän totaalikonttaaminen ei ollu aivan vielä täysin unohtunut. Ohjelmaa riitti ja hauskaa oli. Saatiin myös tallennettua aika hulvatonta videomateriaalia erään....no, ehkä hieman yliaktiivisessa ärsytyskännissä olleen joukkuekaverin kustannuksella. Pitänee käydä kattomassa onko joku ollut niinkin ankara, että ois laittanu videon nettiin joukkuetovereiden naureskeltavaksi. Epäilen, mutta ne klipit on pakko kyllä nähdä uudestaan jotain kautta, niin hyvät naurut niistä saa.

Sunnuntai on ollu rauhallinen kuten arvata saattoikin. Ja toivottavasti on sitä myös maanantaiaamuun saakka.