torstaina, joulukuuta 14, 2006

Rutiköyhänmiehen Ilta-Sanomat & Iltalehti

Nykyinen päivitystahti on ollu aika rauhallista. Siihen on ollu syynä lähinnä opiskelujutut, näin joulun alla kun tahtoo vähän aina puskea tenttiä sun muuta mukavaa tehtävää. Pikkujoulukomiteaan en onneks tänä vuonna kuulunu, paljon mukavampi päästä välillä nauttimaan itsekin kilpailusta ja peleistä, itse jos on suunnitellut, niin silloin joutuu myös harmittavan usein jäävätä itsensä. Lapsenmielinen kun oon, niin kaikkiin mahdollisiin kilpailuihin pitää päästä mukaan kuin vaan mahdollista...

Oon taas aamulla fiilistelly matkalla labraan, kun tajusin, että kylläpä meillä joilla ei ole välttämättä rahaa päivittäisiin Ilta-Sanomiin tai Iltalehteen on asiat hyvin, tarjolla kun on joka aamu halpisvastineet: Uutislehti 100 & Metro. Ja kaiken lisäksi niissä on nykyään järkevämpää juttuakin, ei oo pelkästään kahdella uutisella maustettu juorulehti, mitä nuo iltapäivälehdet nykyään alkaa jo olemaan. Taso on tippunut jo huolestuttavan alas.

Mm. Iltalehdessä:

"Lordi skandaali Linnassa!" (päiv. viime viikolla, olisikohan ollut torstaina 7.12.)
Etusivulla suuri otsikko, kakkossivulla sitten homma lässähti aivan täysin, tämä "skandaali" oli ilmeisesti siis se, että kaksi Lordi-yhtyeen jäsentä oli Linnassa maskitta eikä heitä oltu tunnistettu. Missään ei vielä tässä vaiheessa mainittu herra Lordin vaimon käyskentelyä ilman kavaljeeria.

"Vanhasen Susan löysi uuden lohduttajan"
Artikkelista: "Susan Keronen viihtyi tanssilattialla tumman miehen kanssa."
Onko tästä naisesta pakko tehdä väen väkisin uutta turhaa julkkista vain sen takia, että hän on seurustellut pääministerin kanssa? Ilmeisesti on.


Uutislehti 100:aan ja Metroon voi vielä tällä hetkellä vielä luottaa, heiltä kun ei hirveästi löydy noita myyntipaineita kuin ehkä mainostajien suuntaan. Eläköön uutiset!