torstaina, maaliskuuta 13, 2008

Päivitä joka viides kuukausi

Hahaa, viimeisin kirjoitus palaakin aina tuonne lokakuun alkuun saakka! Viiden kuukauden päivitysväli on ollu kirjoittajalle oikein sopiva, lukijoista en tiedä.

Köhötän parasta aikaa Kumpulassa yliopistolla labran atk-tilassa ja yritän vääntää gradua. Tänään on ollu tuottelias päivä, vaikka kello ei oo vasta kuin himpun verran yli kymmenen, mutta muuten gradu on edistyny piinaavan hitaasti. Deadlinet alkaa kohta pukkaamaan taas hikikarpaloita pintaan, mutta paniikki ei oo vielä vallannu. Kyllä tästä selvitään.

Suurin gradun hidastaja on ilman muuta ollu salibandy. Pelataan miesten salibandyliigan pudotuspelejä: pelejä on lähes joka toinen päivä ja muut päivät täyttyy palavereista ja palauttavista treeneistä. Puolivälierissä kohdattiin Joensuun Josba, jolla oli kaiken lisäksi ottelusarjassa kotietu. Ollaan nyt siis matkustettu Joensuuhun viime viikon lauantaina ja keskiviikkona sekä tän viikon tiistaina. Vieraspelipäivänä on pitäny lähteä jo aamuvarhain liikkeelle (kerran jopa peliä edeltävänä päivänä heti töiden jälkeen) ja paluu on tapahtunu noin klo04 seuraavana aamuna. Voitte hyvin kuvitella miten hyvin seuraavana päivänä on saanu kirjoitettua repaleisten unien jälkeen. Tuohon päälle vielä omat kaksi kotipeliä, niin voitte arvata ettei kokonaissaldo tekstin osalta oo mikään päätä huimaava.

Graduohjaajaproffani toivoikin tuossa hiljattain reiluna miehenä, että toivottavasti Suomen mestaruuden jahtaaminen saa nopean päätöksen, mutta ihan vain sen harmiksi ei onnistuttu vielä tippumaan vaan jatkettiin matkaa välieriin. Seuraavaksi vastaan asettuu Classic Tampereelta, joten pelimatkat ainakin hieman lyhenee.



Joukkuetoverin kädet kattoon ja pelit jatkuu..