torstaina, joulukuuta 15, 2005

Harmaa massa ja joululahja

Ulkona on taas perinteinen syyskeli eli auringosta ei tietoakaan. Silti on hyvä fiilis, stressi on helpottanut kun sain tärkeät tentit pois alta. Toisesta annettiin jo pika-arvosana pienen keskustelutuokion jälkeen ja mielenkiintoinen juttelusessio se olikin. En osannut kovinkaan hyvin selventää vastauksiani, mikä toisaalta johtui osaksi siitä että koko juttu piti hoitaa englanniks. Vaikka kieli taittuu, niin kyllä sitä huomaa kuinka paljon ois vielä parannettava esim. alan termien osalta.
No, kysymyksiä tekevä herra sitten vielä johdatteli ja selvensi aika paljon juttuja, ja jotenkin onnistuin kuitenkin lähes aina vastaamaan väärin fifty-fifty -kysymyksiinkin. Rupesi jo vähän pala nousemaan kurkkuun ja fiilis laskemaan kunnes tuli keskustelun loppu eteen.

Herra kyselijä: "Well, I have to say that I haven't been such a good professor as I should have been. And in fact there were a couple of students that should have deserved a 3/5 but I gave them a 4/5."

Meitsi siihen: "Oh, but you shouldn't give me a better mark than I deserve, I'm completely satisfied with a 3/5 of this course (Ja jos aivan rehellisiä ollaan, niin oisin ollu tyytyväinen pelkästä läpi pääsemisestäkin.).

Herra K: "No, but I can't make an exception with you, I'll give you a 4/5, it can be my chrismas present to you."

Minä siihen sitten tietenkin kiittelemään, eihän siitä vastaan laittamisesta mitään hyötyä olisi enää ollut... ;) Toivotaan nyt vaan et se toinenkin tentti on mennyt läpi.

Mä en muuten tykkää joulukinkusta. Tuli vaan mieleen. Mutta syön sitä silti puolipakosta, koska se kuuluu asiaan. Miksei joku voinut keksiä aikoinaan, että jouluna "pitää" syödä kunnon naudan sisäfilettä?