torstaina, toukokuuta 25, 2006

Työstä toiseen

No niin, nyt on sitten jo viimeinen päivä takana vanhassa työpaikassa. Ens maanantaina odottaa uudet haasteet kun "ammattitaitoni" laitetaan koetuksella oman alan töissä. Luvassa on varmaan lähinnä hanttihommia, mutta sekin on parempi alkuun kuin ei mitään. Saapahan jalkaa hieman oven rakoon. Kampean itteni sitten myöhemmin kunnolla sisään. "Isi, minusta tulee isona laboratoriorotta."

Töiden "loppumista" piti tietenkin lähteä juhlistamaan, päädyttiin lopuks Rose Gardeniin ja keskelle hyvää klubisettiä. Oon aika kaksjakoinen lattiallelähtijä, liian usein tulee jumitettua vaan pöydässä juttelemassa, mut sit ku tulee hypättyä virran pyörteisiin, niin sit mennään usein aika monta putousta kerralla. Nautin jotenkin siitä sellaisesta heittäytymisestä ja autiudesta joka tanssilattialla vallitsee. Toki tuollaiseen fiilikseen pääsy vaatii hyvää musiikkia, sen pitää olla tarpeeks...no...sanelevaa. Rytmi on vaan niin tärkeä.

Kotia kohti tuli vielä lähdettyä kohtuullisen ajoissa, en ollu ees pilkkuun asti. Ja ei, aikainen lähtö ei johtunut siitä et olisin ollu liian päissäni. Which was nice.
Hodarikojun lihis kahdella nakilla oli kuitenkin pieni pettymys. Mut toisaalta mä kyl kerjäsin verta nenästäni ku en suunnistanu kunnon snägärille.