torstaina, maaliskuuta 30, 2006

Turvamatka

Eilinen työaika kului pitkälti lintuinfluenssapuhelimeen soittaessa ja ulkoministeriön nettisivujen matkustustiedotteisiin tutustuessa. Parempi varautua kaikkeen, ettei tuu ikäviä yllätyksiä. Tänään pitää hoitaa henkivakuutukset kuntoon. :)

Henkivakuutuksia ja pysyvän työhaitan vakuutuksia ei tosin tuu otettua tietenkään tän matkan takia, vaan asuntolainaa ajatellen. Ne ois muutenkin pitäny hoitaa jo useampi kuukaus sitten, mut tää matka toimii tässä tapauksessa mukavasti boosterina. Parempi olla selusta turvattuna jos vaikka käviskin jotain.

Isän eka kommentti matkasta oli: "Miten sinne nyt uskaltaa lähteä, kun on kaiken maailman muhammed -tapauksetkin ollu vasta hiljattain jne." Äidin lausahdus ei ollu ees noin "positiivinen". Isä ei todellakaan oo ees mikään stressaajatyyppi, mutta ne oli Egyptissä muutama vuosi sitten eikä ollu ihastunu pakolliseen poliisisaattueessa kulkemiseen kun ne oli lähteny jollekin reissulle kattomaan historiallisia kohteita. No, se ei pelaa joka pelkää. Ja tuskin tarttee pelätä jos ottaa vaan paikallisen kulttuurin tavat huomioon. Ja Egyptihän on sen verran suosittu turistikohde, että ei sitä nyt ihan mihinkään sisällissodan runtelemaan maahan voi oikein verrata.