perjantaina, maaliskuuta 24, 2006

Kiire on perseestä

Eilen hankittu hyvä fiilis on ehditty polkea maanrakoon jo pariin otteeseen tässä aamupäivän aikana töissä ollessa. Suunnitelmissa on ollu lähteä jonnekin lämpimään viikoks tässä maalikuun vika viikko - huhtikuun eka viikko -akselilla, mutta pomo onnistui nyt sit lyömään kunnon selvityskiireen päälle ku se on ens viikon ite lomalla ja mun piti nyt sit ilmoittaa puolentoista tunnin varoitusajalla tarkasti miten pääsen ens viikolla duuniin (teen opiskelujen ohessa sen verran ku kerkeän). On kuulemma hirveesti tehtävää ja vähän ihmisiä. Pomon sanoin: "Nyt tarvittais oikeasti venymiskykyä."

Oliko sen pakko valita tälle härdellille just tää viikko? Muutenkin on ylivoimaisen vaikeaa löytää sopivaa lähtöhetkeä ku kriteereinä on et hetki sopii kahdelle henkilölle, hinta on sopiva ja kohteessa on lämmintä. Ei jää pelkästään lämpötilan puolesta hirveesti vaihtoehtoja. Viimeiset puolitoista tuntia oon häslänny hirveellä kiireellä netissä kaikilla mahdollisilla äkkilähtösivustoilla sekä eri lentoyhtiöiden pelkkiä lentoja metsästäen. Lopputulos: mahdotonta löytää sopivaa settiä. No, jos jotain positiivista pitää asiasta löytää niin koko ajalta maksetaan palkkaa. Pää tahtoo vaan hajota ku pitää joustaa opiskelujen, töiden, matkakumppanin ja matkantarjoajien välillä.
Tarkoitus oli et lomallelähtö käy stressittömästi ja lähtö joustavasti, mutta tää on tällä hetkellä kaikkea muuta. Sydäri vai vatsahaava? Kummallakin on kohtuu korkeat kertoimet, nyt kannattais lyödä vetoa, ois helppoa rahaa tarjolla.