perjantaina, maaliskuuta 24, 2006

Iltapäivän viimeiset

Meno on duunissa onneks rauhoittunut aamun hurrikaanin jäljiltä. Illaks pitäis tehdä jotain suunnitelmia, matka taitaa viedä ainakin kellariin, josta pitäis kaivaa huomista kirpputorilla käyntiä varten myytävät tavarat.

Hoidan tässä kirjoitellessani samaa aikaa erästä työpuhelua. Oon nyt puhunut puhelimessa jo kymmenisen minuuttia normaalisti parin minuutin kestävää puhelua erään matkapuhelin- ja internet-palveluntarjoajan asioilla. Asiakkaana tässä on yksityishenkilö, eikä kyseinen henkilö anna lopettaa puhelua millään. Periaatteessa mun pitäis sanoa jossain vaiheessa, että nyt riittää, mutta se on vaikeaa, koska asiakkaan asiat on menneet niin päin honkia kuin vaan voi kuvitella. Ei voi oikein kuin myötäillä. Oon osin kyllä yrittänyt jo useamman kerran ohjata kyseistä henkilöä lopettamaan puhelua, mutta kun ei niin ei.

Nyt tuli 17 minuuttia täyteen. Kohta se varmaan kertoo mitä sen lapsenlapsille kuuluu. Tää on todellakin sellainen "A call from hell".

21 minuuttia. Jos en itse ois soittanut kyseiselle henkilölle, niin oisin sataprossasen varma et kyseessä on MTV:n "Boiling Point" -ohjelma.

24 minuuttia. Kohta napsahtaa.

27 minuuttia. Nyt se lähti vielä vertaamaan kyseistä tapausta johonkin jääkaapin korjaajaan.

"En halua tietenkään hirttää niitä laskutuksen henkilöitä, hehän ovat periaatteessa syyttömiä tähän tapaukseen." Tekis mieli sanoa et niin oon muuten minäkin.

Hahaa!!! 31 minuuttia! Menin niin törkeästi lopettamaan puhelun kuin asiakaspalvelutehtävissä vain voi olematta varsinaisesti töykeä. Toivotin vielä loppuun ihan oikeasti sydämeni kyllyydestä henkilölle hyvää viikonloppua - sitä hän näet todellakin tarvitsee. Mut niin tartten minäkin. Työpäivä ois tullu periaatteessa täyteen tossa neljän kieppeillä, nyt kello on jo lähes viisi. No, en mä tätä onneks ilmaiseks tee. Vaikka ei toi palkka nyt sentään niin hyvä oo et perjantaina viittis istua iltaan saakka täällä.

Kello 17.15 sain kirjotettua viimein kaiken puhtaaksi, oikeasti tallennettun muotoon tuli asiasta noin 1/10, ei sitä ois millään saanu mahdutettua tohon tilaan.

Nyt riittää.