maanantaina, kesäkuuta 05, 2006

Hauskoja tapaamisia

Viikonloppu meni aivan hujauksessa. No, ainahan se menee liian nopeasti, mut nyt varsinkin. Perjantaina duunista suoraan treeneihin josta suoraan kaverin luokse, se oli just saanu opiskelut loppuun Hollannissa ja palannu aamulla Suomeen. Iltaa istuttiin pienessä porukassa ja jatkettiin kyseisen opiskelukaverin opiskelukaverin (ei, en kirjottanu vahingossa kahteen kertaa) Afer Word -nimisen bändin keikalle. Musiikki oli melodista rockia ja keikan jälkeen oli kuulemma jonkin levy-yhtiön edustajakin käynyt tarjoamassa pojille levytyssopimusta. Seuraavana aamuna oli kuitenkin pikkusiskon lakkiaiset ja paha olo peloitteena, joten ilta oli rauhallinen ja kotona olin "aikaisin" joskus kahden aikoihin.

Siskon juhla oli aika perinteinen, tosin alun Suomen ja Ranskan kansallislaulut(sisko oli siis rankalais-suomalaisessa koulussa) kuulosti hassulta, niitä ku nykyään kuulee lähes yksinomaan enää urheilutapahtumissa. Iltapäivä oli sit luonnollisestikin aika härdelliä, äiti kierroksilla kuten aina tollaisina juhlapäivinä. Pari kaveria tuli naukkailemaan virvokkeita ja hauskaa oli.

Illalla jatkettiin sit samalla kokoonpanolla kuin edellisenäkin iltana kohti yötä ja päädyttiin Helmeen. Luultiin et jonot ois ollu pahasti normaaleita pidempiä mut kaikkien yllätykseks käveltiinkin baariin suoraan sisään. Jossain vaiheessa iltaa sattui todella positiivinen yllätys, kun silmiin pisti hieman tutut kasvot, vaikka en kyseistä henkilöä "siviilissä" tuntenutkaan. No mutta sehän oli Minya, joka oli tullu tutuks netin kautta jo useampi vuosi sitten! Ellen ihan väärin muista, niin Minyan blogia on tullu luettua niin kauan ku se on ollu pystyssä. Oikea nimikin muistui heti mieleen, joten ei tarttenu alkaa änkyttämään mitään nettinikkejä.

Oli hauska huomata, että Minya oli just niin mukava kuin netin kautta oli pystynyt muodostamaankaan käsitystä ihmisestä. Juttu kulki, olihan sitä jääny niin paljon mieleen toisen elämästä. Hassua toisaalta olla tilanteessa, jossa tuntuu et tietää ihmisestä paljon eikä toinen itsestä ollenkaan. Siinähän se ilta vierähtikin sit rattoisasti loppuun.

Sunnuntaille olikin sit vielä budjetoitu kavereiden toisen pojan ristiäiset, musta tuli nyt sit kummisetä. Tosin ei aivan virallista ku en kirkkoon kuulu, mutta periaatteessa kuitenkin. Illalla piti vielä kiirehtiä HJK-Haka peliin.

No, aika paljonhan tossa tulikin tehtyä joten ei ihme että aika vierähti nopeesti. Ja nyt on taas prkleen kiire treeneihin! Yllätys.