torstaina, joulukuuta 28, 2006

Välipäivien täytettä

No siinähän se joulu meni, kiitos kysymästä. Mökkeilyä, sukulaisten kanssa kortin pelaamista, saunomista, ruokaa, unta. Oikea mukavaa.

Oon ekaa kertaa Suomessa lomalla välipäivinä. Aikaisemmat noin 8 vuotta on menneet Ruotsissa turnausmatkalla, sekä peli- että ryyppäjäis. Viime vuoden jälkeen päätin kuitenkin, että nyt riittää, ja vietän oikein todellisen Suomi/kotiloman. Puolitoista viikkoa - ei paha.

Välipäivät tuntuu jotenkin todella luksukselta kun ei pitkään aikaan oo ollu Suomessa tällaista rauhaa ja kiireettömyyttä. Yleensä tunnen itteni tosi laiskaks jos en oo töissä silloin kun opiskelujutuista on vapaata, mutta tänä vuonna aattelin palkita itteni hyvästä syksystä. Ja koska voisi kuvitella, että nyt olisi oiva sauma nukkua joka aamu pitkään, niin oonkin heränny poikkeuksetta kello 8-9 aikoihin. On pirun mukavaa kun päivä on niinkin pitkä kuin se voi olla. Jos venyttäis unet jonnekin klo12 tienoille, niin nousis vaan väsyneenä ja päivä ois lähestulkoon jo siinä.
Nyt on tullu tehtyä vaikka mitä, kuten kierreltyä aleissa, lounastamassa kaupungilla, kattomassa päivänäytöstä leffateatterissa (tuplaluksus), urheiltua jne.
Viikonloppunakin odottaa aina mukava uusivuosi. Vaikka moni ei sitä jaksaisikaan juhlia, niin mä oon aina jaksanu viettää silloin hauskaa aikaa. Ja ihan vaan mainitakseni, hauskaa voi pitää uutena vuotena ilman alkoholiakin. Itse asiassa en oo tainnu ryypätä uutena vuotena viimeiseen neljään (vai kolmeen?) vuoteen. Mitä nyt lasin skumppaa on ehkä ottanu.

Ja kyllähän sitä joku hyvä rakettisetti pitää sitten löytyä takataskusta, taidankin lähteä kattomaan netin kautta tarjontaa pikimmiten.