keskiviikkona, elokuuta 03, 2005

Absolutely great

Tää töissäkäyntihän menee jo surkuhupaisaksi. Sain eilen kuulla ennen töistä lähtöä, että työkaveri on saanut keuhkoputkentulehduksen ja on poissa ainakin tän viikon. No ei siinä mitään, ulkopuolista vuokratyövoimaa ollaan kuulemma hankkimassa avuks, kun ei tässä oikein montaa päivää pysty vetämään yksin.

Kävin illalla treeneissä, ja kun saavuin kotiin oli aika uupunut olo. 38,0 kuumetta ja heikotti. Se on kuitenkin tän saata*** terveysviikon vika, oishan se pitänyt arvata. ;)
Mutta loppuun asti pidetään suunnitelmasta kiinni. Tänään jotain terveysintoilukeittoa, leipää ja onneksi puhdasta lihaa.

Ikävä juttu tässä siis on tietenkin se, ettei vain yksinkertaisesti ole mahdollisuutta jäädä parantumaan. Kerrankin voi tuntea itsensä korvaamattomaksi. Ajatus muuten lämmittää tosi paljon, uskokaa vaan. Jes, kuinka hienoa!

Ja vaikka ulkopuolista työvoimaa tähän hankittaisiinkin(eikä välttämättä ehdi vielä tulemaan tänään), niin uudelle henkilölle pitäisi kuitenkin opettaa ensin kaikki talon systeemit, eikä sitä oikein sittenkään voisi jättää tähän yksin kuitenkaan, koska kyllä tähän jonkun sopan aina kuitenkin saa kehitettyä. Eli käytännössä tässä nyt sitten ollaan vaan sormet ristissä, että olo paranisi, koska oon kuitenkin töissä kiinni koko loppuviikon.