perjantaina, syyskuuta 23, 2005

Koti-ilta

En ookaan pitkään aikaan viettäny näin rauhallista koti-iltaa ihan vaan yksin. Hyvin hoidettujen opiskelujuttujen ansiosta olin kotona jo joskus kahden aikaan iltapäivällä ja olin ennalta päättäny et huominen on ansaittu vapaapäivä ja tälle illalle ei buukata mitään tekemistä.

Tuhlasin pari kaunista ja aurinkoista iltapäivän tuntia koneen ääressä, vaikka tiesin et digiboksi pitäis käydä hakemassa huollosta pyöräillen. Oli vaan niin laiskotus et päätin odottaa kunnes aurinko ei enää kunnolla lämmittänyt, jonka jälkeen laitoin caprihousut jalkaan(loogista?) ja pyrähdin hakemassa vekottimen ja hoitamassa pakolliset kauppaostokset. Kaks litraa vaniljajäätelöä, joku jättimandariini, kaks nektariinia, paketti AAA-paristoja ja talouspaperia.
Ulkoilma oli suloisen raikas, muttei siltikään liian kylmä.

Kotiin päästyäni viritin koneen näytölle Sin Cityn odottamaan ja käväisin keittiössä valmistamassa aika herkullista pirtelöä: puolet mandariinista, yks nektariini, vähän vajaat puolilitraa vaniljajäätelöä, vaniljajogurttia, kevytmaitoa, tilkka sellaista multivitamiinimehua. Ja vähäks aikaa se sit vielä pakkaseen hakemaan sitä oikeaa lämpötilaa. Liittäisin kuvankin tähän, mut kun puuttuu väliaikaisesti piuha kameran liittämiseks koneeseen.

Sit leffa pyörimään ja pirtelöä naamaan. En voi edes sanoin kuvailla sitä nautintoa. Tähän vielä päälle urheiluruutu, Everwood ja Alias. Ja tieto siitä et huomenna on vapaapäivä. Hahaa. Kuka sanoikaan ettei elämä olisi ihanaa?