torstaina, tammikuuta 04, 2007

Ain laulain työtäs tee...

..trala lal lal lal lal laa!

Vatsakivut helpotti iltaa kohti ja pystyin nauttimaan täysin siemauksin eilen SubTV:ltä tulleesta eräästä fiilistellyimmästä korttipelielokuvasta eli Roundersista. Aivan mahtava pätkä, ei jaksa kyllästyä. Itse asiassa elin siinä muistikuvassa, että pelissä pelattiin normaalia viiden kortin draw pokeria, mutta kyseessä olikin texas holm'em eli Suomessakin nykyään paljon pelattu pelimuoto.

Tänään palasin sitten heti sorvin ääreen kun kerran oli ihan hyvä olo. Ja oon tässä aamupäivän pohdiskellu et tämänhetkinen työtehtävä on muuten aika mukava; päivitän firman yritysrekisteriä, aika leppoista hommaa.

Pitäis myös varmaan kohta alkaa silmäilemään jo ens kesän kesätyömahdollisuuksia. Lienee aika vihdoin ja viimein vääntää se CV, tähän asti oon onnistunu luistamaan siitä, mutta nyt lienee jo selkä seinää vasten jos haluaa oikeasti jonkun kunnon duunipaikan omalta alalta. Polymeerikemisteillä on vaan hieman huonosti vaihtoehtoja Helsingin alueella, suurin työpaikkakeskittymä taitaa olla Porvoossa ja haluaisin mieluiten pysyä sieltä poissa niin pitkään kuin mahdollista, koska muuten pelkään et jumitan vielä sinne. Aika pahoja pelkoja kun en todellakaan oo vielä lähelläkään pääsyä sinne.
Tosin tässä yhtenä päivänähän törmäsin labrassa käyneeseen vanhaan pelikaveriin joka on töissä Porvoossa eräässä polymeerifirmassa, ehkä sitä kautta voisi ainakin tiedustella vinkkejä tai työmahdollisuuksia. Jos urheiluyhteyksistä vaikka ois kerrankin jotain hyötyä, tosta sporttipuolesta kun yleensä ennemminkin koituu kuluja kuin varsinaisesti kertyisi rahaa kassaan. No, eihän sitä urheilua sen rahan takia harrasta, mutta ei siitä kyllä haittaakaan olisi, jos sitä tippuisi hieman enemmän kukkaroon. Ollaan tyytyväisiä siitä mitä saadaan.