maanantaina, tammikuuta 08, 2007

JuhaniMarokko goes crazy

I loooove M-Market! Poikkesin kotimatkalla lähikauppaan kalastamaan litraa omenamehua, mutta ostoskassiin tarttuikin mehun lisäks aika iso läjä muutakin:

- jäävuorisalaattia (hyvä ostos, terveysruokaa illalla, loput tarpeet löytynee jo jääkaapista)
- maustekurkku (JuhaniMarokon kissanminttua)
- litra maitoa
- kaksi litraa minttusuklaajäätelöä
- 10 (kymmenen) Kingis-suklaapuikkoa!


No, ne jotka on lukenu pidempään tätä palstaa tuntee jo minttusuklaajäätelön arvon tässä kotitaloudessa, mutta noi Kingikset laittoi mut kyllä aivan sekaisin. 20 snt/kpl. Hetkinen. Joko ne myi niitä aivan törkeellä tappiolla tai sitten meiltä kuluttajilta vedetään normaaleina päivinä kohtuullisen suolaiset katteet välistä. Paitsi että mä oon sen verran pihi jätkä että ostelen vaan hyvän hinta-laatusuhteen omaavia jätskejä.

Muutenkin Metro-Marketin (ei se sen oikea nimi oo, mut kutsun sitä aina siksi) konseptiin kuuluu monta kovaa tarjousta joka päivä, mikä on oikein mukavaa. Vähän kuin ois joulu joka päivä. Sitä maksaa muutenkin ihan mielellään vähän ekstraa muista tuotteista, koska kyseessä on paikallinen market eikä mikään iso ketju. Tai onhan noita jossain muuallakin, mutta aika harvoja. Ja matkaa on kaupalle ehkä noin 20-30 metriä. Aikaisemmin sen tilalla ollut K-pikkolo lopetettiin aikoinaan nimenomaan vähäisen asiakaskunnan takia (Alepa radan toisella puolella varasti asiakkaat), mutta asuinalueen asukkaiden harras toive saada kauppa takaisin myös radan itäpuolelle on nyt aktivoinut ihmisiä käyttämään enemmän tuota pientä ja piskuista Metro-Marketia. Mä oon varsinkin kova kannattaja. =)